Vanzare apartament 4 camere, 2 bai, in vila renovata integral Unirii


€ 193,900 
ID: 3
91 mp
4
2
2
2/posibilitate in strada

Descriere ofertaDe vanzare un superb apartament de 4 camere în vilă interbelică renovată integral in 2018, lângă Mitropolie, la 4 minute de mers pe jos de Piata Unirii. În vilă sunt 4 apartamente, două la parter și două la etaj. Exista 2 locuri de parcare pe strada, ceilalti locatari utilizand mijloace de transport alternative si neavand masina personala.

Apartamentul are două băi (una la etajul 1, care deservește zona de zi - living, balcon, bucătărie deschisă) și una cu duș walk-in care deservește zona de la etajul 2, unde sunt 2 dormitoare și un birou, care poate fi transformat ușor în al treilea dormitor. Vila este din caramida, acoperisul, grinzilel,instalatiile electrice si sanitare refacute pina la canalizare. A fost facuta inclusiv o camasuiala din beton pentru intreaga casa.
Încălzirea se face cu centrală proprie pe gaz Ariston. Izolația este foarte bună, cu vată bazaltică. Termopane si parchet noi in tot spatiul. Cheltuieli de gaze si curent decente.
Apartamentul este racoros vara si calduros iarna, strada este linistita, locatia exelenta, aproape de orice este nevoie in oras. Vecinii sunt de foarte buna calitate. Investitie sigura si economie de timp, energie si bani prin alegerea unei zone de maxim interes in Capitala.

Caracteristici ofertaCamere: 4
S. utila: 91 mp
Dormitoare: 2
Bai: 2
Balcoane: 1
duplex
Confort: 3
Etaj: 1/1
Bucatarii: 1
Constructie: 1938
Parcare: 2/posibilitate in strada

Alte caracteristiciAcces: Fata
Acces internet: Fibra optica
Aer Conditionat: Da
Balcoane: Nu este inchis
Bucatarie: Deschisa
Clasa Energetica: B
Destinatie: Locuinta
Dotari: Scara interioara
Electrocasnice: Frigider
Ferestre: PVC
Geam baie: Da
Incalzire: Centrala proprie
Interfon: Da
Izolatii termice: Interior
Mobilat: Partial
Pereti: Lavabil
Podele: Parchet
Strazi: Asfaltate
Structura: Lemn
Tip Bloc: Vila
Tip Structura Bloc: Cadre
Usa intrare: Metal
Utilitati: Curent
Vecinatati: Metrou
Vedere: Fata
Zidarie: BCA

DetaliiUnirii, mall, mitropolie

Oferte similareAcest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]