Vanzare imobil istoric Unirii 6 apartamente 10 locuri parcare


€ 1,199,000 
ID: 16
1050 mp
20+
13
8

Descriere oferta
Parte din istoria Bucurestiului, un imobil emblematic cu vizibilitate maxima, poate fi acum achizitionat ca investitie. 6 spatii distincte pot rezulta in urma reconsolidarii si a recompartimentarii, cu destinatie fie rezidentiala, sediu firma, clinica, spatii de birouri, scoala particulara, etc. Separat de corpul principal al cladirii avem un alt imobil ce poate constitui o anexa sau un spatiu administrativ pentru cladirea principala. Unicitatea o constituie curtea cu potential de amenajare a 10 locuri de parcare intr-o zona de interes maxim al Bucurestiului. Frontul stradal larg permite acces facil. Nu exista riscul unor constructii care sa optureze frontul cladirii, datorita vecinatatii cu imobile din patrimoniul public local.  Imobilul are dublu acces, este ideal ca amplasare si conectivitate. Apartinand initial unei familii de industriasi, vila cu o arhitectura deosebita, elemente de art deco pur, in exterior si interior, isi poate recapata farmecul de altadata. Pina astazi, ea sta marturie a elegantei si calitatii vietii de altada, cu spatii de acces largi, ferestre generoase, bai mari, semineu, saloane, spatii administrative si auxiliare, mansarda, beci, etc. Aceasta este alcatuita din 1. Corpul C1 -cladirea principala demisol, parter, etajul 1 si 2 plus mansarda (suprafata de 975mp) 2. Corpul C2  - demisol si parter (180) ambele in aceeasi curte, 1206 mp total teren, 656 curte libera. Cel de al treilea corp de cladire din curte, care nu ne apartine, are acces separat pe strada din spate.

Curtea este imprejmuita, casa are o deschidere la Bulevardul Corneliu Coposu de 28,97 ml, dar si la str Buzoianu. Constructia este din caramida, acoperita cu tabla, planseele sunt din barne cu umplutura caracteristica anilor 1939. Zona permite acces facil catre toate puntele de interes ale Capitalei, Intercontinental, Magazinul Unirea Shoping Center, Centrul Istoric, Parlament, Mitropolie, Bulevardul Unirii. 

Aici nu cumperi doar o cladire, ci o parte din patrimoniul cultural si industrial al orasului. Un capitol din istoria tarii. Ai acum sansa unei asocieri de succes. Transforma acest spatiu istoric intr-un simbol al viitorului. Un vizionar si un constructor priceput vor transforma un fragment din trecut intr-un punct esential al noului oras. Fa o mutare centrala in Capitala!

Caracteristici ofertaCamere: 20+
S. utila: 1050 mp
S. Teren: 1200 mp
Dormitoare: 13
Bai: 8
Balcoane: 4
Front: 28 ml / nr fronturi 2
Deschidere: 28 ml
Etaj: 2/
Bucatarii: 1
Constructie: 1939

Alte caracteristiciAcces auto: Acces auto
Acces: Auto
Acoperis: Tabla
Bucatarie: Nemobilata
Curte: Gradina
Destinatie: Locuinta/Birou
Ferestre: Lemn
Incalzire: Centrala Termica
Izolatii termice: Fara
Materiale: Caramida
Pereti: Var/Huma
Plansee: Mixt
Podele: Parchet
Stadiu Finisare: Finalizat
Strazi: Asfaltate
Structura: Caramida
Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
Tip: Individuala
Tip Curte: Individuala
Utilitati: Curent
Vecinatati: Metrou
Zidarie: Caramida

DetaliiMagazinul Unirea, Bulevardul Unirii, Piata Sfanta Vineri,

Localizare pe hartaAcest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]